nieuws

02 sep 2012, 10:10

Knokpartij 16-jarigen zet domper op festival in Midwolda

De politie hield vrijdagnacht bij de feesttent van het festival aan de Strandweg in Midwolda een 16-jarige jongen uit Heiligerlee aan voor mishandeling. De jongen werd aangehouden na een ruzie met een 16-jarige jongen uit de gemeente Oostwold.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens het slachtoffer was hij geslagen door zijn leeftijdsgenoot. Door de worsteling die vervolgens ontstond, viel een hekwerk op het hoofd van een 18-jarige vrouw uit Winschoten. De vrouw raakte hierdoor gewond. Zij werd voor verdere medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte werd ingerekend en in een cel ingesloten.

Dezelfde nacht werd door de beveiliging van de feesttent een 19-jarige man uit Winschoten overgedragen aan politieagenten. De Winschoter wordt ervan verdacht dat hij in de feesttent een 16-jarige jongen uit Oude Pekela heeft mishandeld. Het slachtoffer liep door de klappen een snee in zijn wenkbrauw en kneuzingen op. De minderjarige doet aangifte. De verdachte werd in een cel ingesloten. Hij wordt vandaag gehoord.