nieuws

02 nov 2000, 00:12

Kinderfeestjes: Groningse uitgeefster ziet gat in de markt

Een Groningse uitgeefster heeft het initiatief genomen tot de oprichting van een website die een gat in de markt hoopt te vullen, namelijk het organiseren van leuke kinderfeestjes. ‘Wat zullen we nu eens doen om er een leuke dag van te maken?’. Het antwoord op die vraag kan men voortaan vinden op die nieuwe website van uitgeefster Frea van Dongen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wie een kinderverjaardag wil organiseren kan voortaan naar die speciale Groningse site gaan, op het adres: www.verjaardagsfeest.com. ‘Immers, om van een verjaardag een onvergetelijke dag te maken wilt u heel veel weten’, zegt Van Dongen. Zoals: ‘Waarop trakteert mijn kind op school? Waar vieren we het feestje.? Welke taart zetten we op tafel?’
Uw kind kan er ook een verlanglijstje samenstellen en uitnodigingskaartjes maken. ‘Kijk op www.verjaardagsfeest,com en u zult zien dat het organiseren van een verjaardagsfeest vanaf nu heel makkelijk is’. Van Dongen heeft al ervaring met kinder-activiteiten, want ze maakte samen met een collega een boekje boordevol ideeën voor een verjaardagsfeestje. Dat heet Kids Party en is al enige tijd te koop bij alle VVV's in Groningen.
Overigens richten de makers van de website zich in eerste instantie vooral op het noordelijke publiek, maar dara komt spoedig verabndering in. ‘We hebben contact met hele veel grote VVV kantoren, en dat kunnen we nog meer landelijke actioviteiten op onze nieuwe website zetten’.