nieuws

19 dec 2001, 00:12

Kerstmiddag voor schoolkinderen uit Leens (22 december)

Jeugdsoos Black Arrow uit Leens organiseert zaterdag 22 december voor de basisschoolkinderen uit Leens een aantal vrolijke en sfeervolle activiteiten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dan is er vanaf drie uur ‘s middags een kerstmiddag voor kids. Tijdens deze middag krijgen de kinderen een kerstverhaal te horen en kunnen er leuke kerst stukjes gemaakt worden. Het kind dat het beste kerst stukje maakt kan een prijs winnen. Op woensdag 2 januari 2002 organiseert de kinderenactiviteiten commissie een echte bioscoop (film) middagje voor de jeugd van 11 jaar en ouder. Deze zal om 14.00 uur beginnen.
Bijzonder aan alle activiteiten van de jeugdsoos is dat de toegang gratis is en er dus geen entree geld betaald hoeft te worden. En ook voor de komende activiteiten rond kerst wordt geen entree geld gevraagd. Dit alles kan gelukkig mogelijk gemaakt worden door de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de jeugdsoos. De activiteiten commissie is dan ook zeer blij met de vrijwilligers die zich elke keer willen inzetten voor de Jeugdsoos en bedanken ze bij deze.