nieuws

15 mrt 2002, 00:12

KEI-week krijgt nieuw gezicht

Een ander logo, een nieuwe slogan en een verse website. Het bestuur van de Stichting KEI, Kommissie Eerstejaars Introductie, wil de introductieweek voor eerstejaars dit jaar een heel nieuw gezicht geven. Ook de KEI-week zelf ontsnapt niet aan de hervormingsdrift van het nieuwe bestuur.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zo krijgen de eerstejaars studenten dit jaar een KEI-genda toegestuurd in plaats van een KEI-gids zoals al jaren gebruikelijk is. Op de nieuwe site (www.keiweek.nl) komt ook wel een online KEI-gids. Die krijgt dezelfde functie als het oude boekje dat de studenten vroeger thuisgestuurd kregen. De nieuwe site is vanaf 15 maart operationeel. De site bevat informatie over de stad Groningen en alle organisaties waar studenten mee te maken kunnen krijgen, variƫrend van studentenverenigingen tot rechtsorganisaties.
Naast informatie over de stichting, de stad en de week is er voor aankomende studenten ook een kamer-forum opgericht. Studenten die een kamer zoeken en studenten die een kamer aan te bieden hebben, kunnen daarop een gratis advertentie plaatsen. Op deze manier hoopt de KEI studenten een steuntje in de rug te bieden bij hun zoektocht naar woonruimte.