nieuws

13 aug 2002, 00:12

KEI-week houdt eendenrace voor Rode Kruis

Het bestuur van de KEI-week komt het Rode Kruis te hulp. Op 20 augustus organiseert het KEI-bestuur een heuse Duckrace. De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De race vangt om 15.30 uur aan op de Hoornse Plas in de stad. De twintigste augustus is de slotdag van de KEI-week. Voor de adoptieouders van de snelste eendjes ligt een aantal prijzen te wachten. De hoofdprijswinnaar mag bijvoorbeeld op vakantie naar Turkije, maar ook is er een pc te winnen en mag een van de gelukkige winnaars een minuut gratis winkelen.
Maandag 5 augustus startte de verkoop van de adoptieformulieren voor een eendje. Het adoptieformulier kent een lotnummer dat tijdens de race terug te vinden is onder een eendje. De prijs voor een eendje is 5 euro. De formulieren zijn te koop bij de KEI aan de Boteringstraat 47 te Groningen. Of op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur bij het Rode Kruis aan de Kraneweg 18 te Groningen. De loten worden ook verkocht door promotieteams in de stad.