nieuws

05 sep 2002, 00:12

Jeugdsoos organiseert “groot feest in Leens” ( 7 sept)

Op zaterdag 7 september organiseert de Jeugdsoos Black Arrow een groot feest in de Leenster sporthal

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ieder dorp kent zo zijn eigen groot feest maar Leens kende er helaas nog niet echt 1. Meestal was de grote barbeceu de afsluiting van de traditonele Leensterdagen maar de jeugdsoos wilde wel iets anders. Vandaar dat een aantal vrijwilligers van deze jeugdsoos de laatste maanden actief bezig zijn geweest met het organiseren van een groot feest op de Leensterdag. Een aantal vergaderingen en veel geregel moet het resultaat worden van een groot feest.
Op zaterdag 7 september organiseert de Jeugdsoos Black Arrow een groot feest in de Leenster sporthal. Vanaf 22.00 zijn de deuren geopend en is iedereen uit de weide omgeving uitgenodigd om te komen feesten in de sporthal. Er zal plaats gemaakt worden voor twee podiums waarop het ene podium een aantal optredens van de top 100 feestband Face-to-Face uit Appingedam zal plaats vinden. Face To Face is een All-round band die weet hoe muziek een feest compleet moet maken. Op het andere podium zal P-S-P licht en geluid voor een grote drive-in show zorgen. Deze komen met een nog grotere verzameling aan lampen en boxen dan men normaal van een drive-in show gewend is. De twee podiums zullen voor een leuke afwisseling zorgen en gedurende de hele avond kan men genieten van deze leuke acts. De band en de DJ’s spreken geloofwaardige woorden wanneer deze beloven dat het een gezellig feest zal worden.
Voor het eerst in haar geschiedenis organiseert de jeugdsoos een feest ter grote van de sporthal, de gehele oppervlakte van de zaal zal gebruikt worden. Ook is een bijzonder feit dat de entree van dit feest helemaal gratis is. Hieruit blijkt wel dat het goed gaat met de jeugdsoos. “Wij zijn niet rijk maar hebben gewoon goed gespaard voor dit feestje” aldus het bestuur van de Jeugdsoos. De jeugdsoos komt op voor de belangen van jongeren. Daarom hebben ze besloten dit grote feest te geven zonder entree te vragen. Het bestuur en de vrijwilligers zijn de mensen die de jeugdsoos draaiende houden. Deze groep mensen zijn zeer trots dat ze zo'n groot feest kunnen geven. Het beloofd een geweldig spektakel te worden wat tot in de late uurtjes zal doorgaan. Voor meer informatie zie ook www.leensweb.nl , op deze website kan men ook gratis consumptie bonenn winnen voor het feest.