Nieuws

Jaarwisseling stad-Groningen: steekpartijen, huiselijk geweld en joyriding.

Brandstichting, dronkenschap, aanvallen van agenten: de Groningse politie heeft het in de stad Groningen druk genoeg gehad. Dat blijkt uit onderstaand overzicht van de activiteiten van de Regiopolitie in de stad Groningen:Brandstichting, dronkenschap, aanvallen van agenten: de Groningse politie heeft het in de stad Groningen druk genoeg gehad. Dat blijkt uit onderstaand overzicht van de activiteiten van de Regiopolitie in de stad Groningen:


Leestijd: 1 minuut

In het begin van de avond zijn drie mannen aangehouden voor joyriding, bezit van illegaal vuurwerk en het gooien van vuurwerk in een brievenbus. Ook werd er een man ingesloten voor brandstichting. In wijkteam Oost hield de politie twee verdachten aan. Eén voor huiselijk geweld en de ander voor een zware mishandeling. Het slachtoffer van deze mishandeling werd naar het ziekenhuis gebracht. In de Steenbokstraat vond een steekincident plaats. De vrouwelijke verdachte kon even later door de politie worden aangehouden. Ook dit slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

In de stad (wijkteam Noord) werden drie personen aangehouden voor diverse overtredingen. Eén van hen werd opgepakt voor openbare dronkenschap. In de Gelkingestraat gingen een aantal personen met elkaar op de vuist. Bij het optreden van de politie werden twee agenten geschopt en geslagen. Beide agenten kregen klappen in het gezicht. Er werden daar drie verdachten aangehouden. Eén van de agenten moest zich aan zijn verwonding laten behandelen in het ziekenhuis.