nieuws

19 mei 2012, 15:03

Irritante stapper doet behoefte op terras in Winschoten maar wordt in kraag gegrepen

De politie heeft het soms zwaar te verduren en krijgt te maken met mensen die er rare gewoontes op nahouden. Zo deed iemand zijn behoefte op een terras, en toen de politie hem daar op aansprak kreeg de agent nog een grote mond toe ook.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De politie heeft vrijdagnacht twee vervelende stappers (20 en 23 jaar) uit Winschoten en Eelde aangehouden. De 23-jarige stapper was vervelend geweest bij een café op het Burg. Schonefeldplein in Winschoten. De Eeldenaar vond het nodig om zijn behoefte op het terras te doen. Toen hij door een beveiliger werd aangesproken op zijn gedrag ging hij door het lint. Surveillerende agenten sommeerden de stapper weg te gaan. Toen de 23-jarige dit weigerde werd hij aangehouden. Hij verzette zich bij zijn aanhouding en was verbaal zeer agressief.

 De 20-jarige Winschoter begon zich met de aanhouding te bemoeien. Toen agenten hem ook wegstuurde weigerde hij dit. Hierop werd het duo met gebruik van gepast geweld aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De amokmakers werden ingesloten. Zij zullen vandaag worden gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.