nieuws

08 apr 2009, 20:08

Inschrijving Vier Mijl van Groningen al op 15 april; record aantal van 18.500 deelnemers verwacht

De Vier Mijl, het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland groeit maar door. De organisator hoopt dit jaar op 18.500 deelnemers. De inschrijving gaat – via internet - al van start in de nacht van dinsdag/woensdag 15 april: 00.00 uur.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Inschrijven kan dan via www.4mijl.nl. Het inschrijfgeld bedraagt voor de individuele deelnemer € 13,50 en voor een bedrijventeam € 485,-. Elke inschrijving is inclusief een sms-bericht met eindtijd , videofilmpje en een finishfoto die naderhand via de website is te downloaden. Tevens wordt er € 0,75 per loper en € 60,-- per bedrijventeam afgedragen voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting en Team 4 Mijl.

Gegarandeerd startnummer met Menzis 4 Mijl Clinics


Om (ook) dit jaar zonder pijn de finishlijn over te gaan, kunnen deelnemers zich weer aanmelden voor de Menzis 4 Mijl Clinics. Ook dit jaar is iedereen die meedoet aan de Menzis 4 Mijl Clinics gegarandeerd van een startnummer van de 4 Mijl van Groningen. De zes Menzis 4 Mijl Clinics worden in samenwerking met Gerard Nijboer, atletiekverenigingen en sportzaken georganiseerd op verschillende plaatsen in het Noorden. Op vrijdag 12 juni is er een Pre-clinic bijeenkomst waar clinic deelnemers terecht kunnen voor workshops over sportadvies, voeding, training, schoeisel en kleding.

Nieuwe partners 4 Mijl van Groningen


Het bedrijf Newcomm IT uit Assen is voor drie jaar een partner relatie aangegaan met de 4 Mijl van Groningen. Zij ondersteunen de stichting Atletiekevenementen Groningen op het gebied van netwerkbeheer en CRM. Meer info over Newcomm: www.newcomm.nl
 

Charity Run


Het goede doel van de Charity Run van dit jaar is de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). Cystic Fibrosis (CF) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. De NCFS zet zich in voor een langer en beter leven voor mensen met CF. De opbrengt van de Charity Run wordt besteed aan specifiek onderzoek. Daarnaast worden er ook een aantal WII spelcomputers aangeschaft voor het UMCG. Meer over CF is te vinden op www.ncfs.nl.

Nieuw parcours + loopbrug + meer activiteit in Gemeente Haren
Dit jaar is uiteraard de start op de Kerklaan in Haren maar vervolgens loopt het parcours dwars door het centrum van Haren. De ondernemers op het Raadhuisplein organiseren allerlei extra activiteiten. Om het publiek in Groningen extra mogelijkheid te geven om het parcours over te steken komt er een loopbrug op het Zuiderdiep of Hereplein