nieuws

15 mei 2018, 10:10

Inschrijving 4 Mijl volgende week donderdag van start

Inschrijving 4 Mijl volgende week donderdag van start

Over ruim een week, op donderdag 24 mei om 12.00 uur, gaat de inschrijving voor de 4 Mijl van Groningen van start. De 32e editie van het grootste hardloopevenement van het Noorden staat op de agenda voor zondag 14 oktober. Er kunnen 23.000 hardlopers meedoen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Speciaal voor verzekerden van Menzis, de hoofdsponsor van de 4 Mijl, opent de inschrijving exact een week eerder: aankomende donderdag, 17 mei, om 17.00 uur.

De 4 Mijl bestaat uit de Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel.

4Mijl4You

Op de avond voorafgaand aan de 4 Mijl, zaterdagavond 13 oktober, vindt de 8e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Deelnemers volgen exact hetzelfde parcours, maar dan op een alternatieve wijze zoals op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. De organisatie hoopt op een recordaantal deelnemers ten op zichtte van 2017. Toen stonden er 2.000 deelnemers aan de start. De inschrijving hiervoor opent ook op donderdag 24 mei.

Menzis SamenGezond

Voor de deelnemers biedt Menzis SamenGezond, een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app. Dat is een gezond steuntje in de rug, dat helpt om het maximale uit het leven te kunnen halen. Tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten kunnen de deelnemers zich inschrijven met € 5,- korting via samengezond.nl/4mijl.

Goede doel: UMCG Transplantatie

Elk jaar staat er een goed doel centraal. Dit jaar is dat het UMCG Transplantatiecentrum: ‘Loop met je hart, vier het leven!’. Met het opgehaalde bedrag wordt een trainingsprogramma gerealiseerd voor patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een vrijwillige donatie doen of een uniek polsbandje bestellen.

Dit jaar heeft de 4 Mijl een nieuwe huisstijl gekregen en is ook de website www.4mijl.nl volledig vernieuwd. Een ander speerpunt is dat dit jaar naast online trainingsschema’s ook fysieke clinics worden aangeboden aan zowel individuele deelnemers als speciale arrangementen voor bedrijven.