nieuws

14 nov 2012, 16:04

Identiteit vrij gegeven dodelijk slachtoffer Eemshavenweg; politie zoekt donkere personenauto

De politie heeft de identiteit bekend gemaakt van het dodelijk slachtoffer van vanmorgen aan de Eemshavenweg, en van de twee gewonden in een tegenligger.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Omstreeks half zeven is een 23-jarige man uit Westervelde dodelijk verongelukt bij een ongeval op de N46 (Eemshavenweg) tussen Sint Annen en Zuidwolde.


De man reed in een personenauto vanuit de richting Groningen en kwam door nog onbekende oorzaak op de linkerweghelft. Daar botste hij frontaal op een tegemoetkomende personenauto.

In deze auto zaten twee mannen, De bestuurder is een 42-jarige man uit Zijldijk; zijn passagier is een 26-jarige man uit Spijk.

Beide mannen raakten gewond en zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De N46 is tot ongeveer half tien afgesloten geweest tussen Sint Annen en Zuidwolde.

De politie is in verband met het onderzoek naar de oorzaak op zoek naar de bestuurder van een donkere personenauto met daarachter een tandemasser met steigermateriaal. Deze bestuurder reed het dodelijk slachtoffer tegemoet en is vermoedelijk een belangrijke getuige.