nieuws

17 sep 2013, 10:10

Wat gaan we doen in het Groninger Forum? Ideeenbus geopend

Wat gaan we doen in het Groninger Forum? Ideeenbus geopend

Wie heeft het gouden idee over de invulling van het Groninger Forum? Iedereen die interessante suggesties heeft over wat er straks in het Forum kan, wordt opgeroepen om die in te sturen via een speciale website: www.watwiljijmethetforum.nl

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Veel staat al vast


Veel van de invulling in het Groninger Foru komt is overigens al wel bekend. Zo komt er een VVV-winkel, een grand café, kleine presentaties op de vele pleinen, literatuur en informatie, een restaurant met skylounge, lees- en werkplekken, bioscoopzalen, een auditorium en het vrij toegankelijke dak met het prachtigste uitzicht over de stad.

 


In het Forum kan men terecht voor spraakmakende grote en kleine tentoonstellingen, de beste arthouse-film, de bibliotheek van de eenentwintigste eeuw, debatten, stadsgesprekken, festivals en  horeca.


Nog plaats voor goede ideeën


Naast al deze functies wil het Forum minimaal tien procent van de programmering openhouden voor goede ideeën en plannen van het publiek uit Stad, Ommeland en daarbuiten.


Suggesties of ideeën voor dit deel van de programmering van het Forum zijn daarom van harte welkom. Er zijn in totaal tien voor het publiek toegankelijke verdiepingen, vijf filmzalen, 1000 vierkant meter tentoonstellingsruimte en er kunnen zo'n 2200 mensen tegelijkertijd in het gebouw zijn.

Suggesties naar:


Heeft u een suggestie over hoe deze vrije ruimte van de Forumprogrammering kan worden ingevuld? Bezocht u misschien tijdens uw vakantie iets dat ook in Groningen moet worden gezien? Suggesties kunt u dus sturen naar: watwiljij@groningerforum.nl