nieuws

12 feb 2003, 00:12

Honderdste Groninger column op www.wereldbestormers.com.

De Werldbestormers publiceerden hun 100ste Groninger column. Afgelopen vrijdag was het zover: De Wereldbestormers publiceerden hun 100ste Groninger column. Een mijlpaal om even bij stil te staan, menen De Wereldbestormers. Maar niet te lang, want De Wereldbestormers willen hun naam eer aan blijven doen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Groningen mag geen wereldstad zijn, een hoop opmerkelijks gebeurt er wel. Zwervers eten uit prullenbakken, vrouwen slaan met gratie een shawl om, de burgermeester schuilt onder een afdakje voor de regen. Iedere zichzelf respecterende stad heeft een stadskroniek. Ook Groningen heeft haar eigen kroniek. Sinds september 2002 vindt het dagelijkse Groninger leven zijn weerslag op www.wereldbestormers.com. Vijf maal per week verschijnt hier een korte column,vergezeld van een foto.
Er is een wereld die bestormd moet worden. De Wereldbestormers vinden De Wereld de moeite waard. Daarom ondernemen ze actie. Ze geven dichtbundels, tijdschriften en CD's uit, ze exploiteren een persoonlijk investeringsfonds en publiceren iedere dag een Groninger column. Meer informatie surf naar www.wereldbestormers.com, of stuur een e-mail naar contact@wereldbestormers.com.