nieuws

09 jun 2012, 10:10

Hardloop-wedstrijd in Groningen alleen voor vrouwen

Zondag staat Groningen in het teken van een sportief evenement, uitsluitend voor vrouwen. De 5e editie van de GasTerra Ladies Run vindt plaats zondag 10 juni 2012 vanaf 13.30 uur, Women Only.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De vijfde editie van de GasTerra Ladies Run Groningen gaat van start op zondag 10 juni 2012 vanaf 13.30 uur. Een hardloopevenement dwars door het centrum van Groningen voor alle vrouwen van 12 jaar en ouder. Het parcours start en finisht op de Grote Markt. Er kan gekozen worden voor een afstand van 5 of 10 kilometer. Ook is er de moeder-dochterloop voor moeders met dochters in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar. Deze afstand gaat over 2,5 kilometer.

Om 12.50 uur wordt op de Vismarkt de cheque aan Pink Ribbon overhandigd. Voor de cheque-overhandiging wordt er een ballonactie gehouden, waarbij wordt stil gestaan bij de mensen die lijden of hebben geleden aan borstkanker. De bedoeling is dat iedereen een roze ballon krijgt en daar een wens/ kreet op schrijft. Vervolgens zal iedereen op hetzelfde moment de ballon kapot prikken om zo alle wensen de lucht in te “sturen”.

Nieuw! Business Run onderdeel van Groninger Bedrijvenlooppakket
Topsport Noord Nederland, organisatie van de 4 Mijl van Groningen introduceert het 'Groninger Bedrijvenlooppakket' voor bedrijven in (Noord) Nederland. Wilt u niet langer alleen in het voorjaar bewegen en gezondheid stimuleren binnen uw bedrijf, maar ook in het najaar? Wacht dan niet langer en schrijf uw team(s) in voor het Groninger Bedrijvenlooppakket. Het pakket geeft uw team(s) recht op deelname aan de Nacht van Groningen óf de GasTerra Ladies Run en verzekerd u van deelname aan het grootste hardloopevenement van het Noorden, de 4 Mijl van Groningen. U hoeft dus niet langer te wachten op de opening van de officiële inschrijving.