nieuws

24 jun 2002, 00:12

Hanzehogeschool organiseert sportkampen voor kinderen

De Hanzehogeschool Groningen organiseert samen met docenten en studenten van de Lerarenopleiding Lichamelijk Opvoeding (ALO) voor het eerst een Sport-Zomerkanp voor kinderen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het kamp is voor kinderen van vijf tot en met dertien Jaar die zich helemaal kunnen uitleven aan uiteenlopende als tennis, honkbal, sportklimmen, badminton, handbal, turnen, boogschieten, voetbal, golf , speurtochten en nog veel meer.
De sportkampen zijn van 8 tot en met 12 juli en van 15 tot en met 19 juli op de accommodaties van de ALO aan de Van Swietenlaan in Groningen. De kinderen kunnen de hele dag sporten en spelen met leeftijdsgenoten onder begeleiding van enthousiaste , gemotiveerde en getrainde ALO studenten en docenten. De lunch wordt voor de kinderen verzorgd.
De organisatie van de zomerkampen heeft een tweeledig doel. Ten eerste kunnen de kinderen kennismaken met de activiteiten van de Hanzehogeschool op het terrein van sport. Ten tweede wordt de mooie accommodatie van de ALO in de periode dat er geen lessen zijn toch op een goede manier gebruikt. Er wordt van de deelnemers van de zomerkampen een kleine vergoeding gevraagd om de gemaakte kosten te dekken.