Nieuws

Guus Meeuwis komt per helicopter naar Bevrijdingsfestival Groningen

De eerste namen van acts die woensdag 5 mei acte de présence geven in het Stadspark op het Bevrijdingsfestival zijn bekend. Hot Chip komt naar Groningen! Deze Britse electropop band stond eerder al op Lowlands en staat op 5 mei als afsluiter op de Main Stage. Daarnaast geeft de Deense act The Asteroids Galaxy Tour een show. Ambassadeur van de vrijheid Guus Meeuwis vliegt in een helikopter naar Groningen en speelt De eerste namen van acts die woensdag 5 mei acte de présence geven in het Stadspark op het Bevrijdingsfestival zijn bekend. Hot Chip komt naar Groningen! Deze Britse electropop band stond eerder al op Lowlands en staat op 5 mei als afsluiter op de Main Stage. Daarnaast geeft de Deense act The Asteroids Galaxy Tour een show. Ambassadeur van de vrijheid Guus Meeuwis vliegt in een helikopter naar Groningen en speelt De eerste namen van acts die woensdag 5 mei acte de présence geven in het Stadspark op het Bevrijdingsfestival zijn bekend. Hot Chip komt naar Groningen! Deze Britse electropop band stond eerder al op Lowlands en staat op 5 mei als afsluiter op de Main Stage. Daarnaast geeft de Deense act The Asteroids Galaxy Tour een show. Ambassadeur van de vrijheid Guus Meeuwis vliegt in een helikopter naar Groningen en speelt


Leestijd: < 1 minuut

om 17.00 uur op de Main Stage. In de Urban Area is Rahzel van de partij. Deze Amerikaanse rapper zat bij hiphopformatie The Roots en is vooral bekend om zijn beatbox kunsten.

Op woensdag 5 mei van 12:00 uur tot 00.00 uur is iedereen van harte welkom op het Bevrijdingsfestival in het Stadspark te Groningen. Het festival is gratis toegankelijk. Het thema van de Bevrijdingsfestivals is dit jaar Vrijheid Wereldwijd.