Nieuws

Grote vechtpartij op station

Op het hoofdstation heeft zondag in de vroege ochtend een grote vechtpartij plaatsgevonden. Er moesten meerdere agenten en twee politiehonden worden ingezet om de vechtende groep uiteen te drijven.Op het hoofdstation heeft zondag in de vroege ochtend een grote vechtpartij plaatsgevonden. Er moesten meerdere agenten en twee politiehonden worden ingezet om de vechtende groep uiteen te drijven.Op het hoofdstation heeft zondag in de vroege ochtend een grote vechtpartij plaatsgevonden. Er moesten meerdere agenten en twee politiehonden worden ingezet om de vechtende groep uiteen te drijven.Op het hoofdstation heeft zondag in de vroege ochtend een grote vechtpartij plaatsgevonden. Er moesten meerdere agenten en twee politiehonden worden ingezet om de vechtende groep uiteen te drijven.


Leestijd: 1 minuut

Een groep van ongeveer 150 jongeren kwam terug na een stapavond in Beilen. Al in de bus was de sfeer grimmig en besloten beveiligingsmedewerkers de politie in te schakelen.

Twee agenten stonden de bus op te wachten, maar toch ontstond er op het station al gauw een vechtpartij. Toen twee vechtersbazen werden aangehouden keerde de groep zich tegen de politie. Hierop schoten de andere agenten hun collega’s te hulp. Ook twee politiehonden werden ingezet. Met behulp van de wapenstok is de groep uiteen gedreven en op afstand gehouden. Een 23-jarige Stadjer bedreigde de agenten met woorden. Hij werd hierop aangehouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.