Nieuws

Grote Markt-oostzijde: wethouder Frank de Vries geeft meer duidelijkheid over plannen

Zaterdag 10 april – morgen – om 11.00 uur organiseert de Vereniging Vrienden van de Martinikerk een lezing over de nieuwbouwplannen rondom de oostwand en de Martinikerk. Frank de Vries, wethouder voor Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Groningen zal deze plannen nader toelichten. De lezing is gratis en vrij toegankelijk. De voorbereidingen en werkzaamheden rondom de nieuwbouw aan de oostwand van de Grote Markt zijn in volle gang. De Grote Markt met als blikvanger de Martinitoren en Martinikerk krijgt een ander gezicht. Zaterdag 10 april – morgen – om 11.00 uur organiseert de Vereniging Vrienden van de Martinikerk een lezing over de nieuwbouwplannen rondom de oostwand en de Martinikerk. Frank de Vries, wethouder voor Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Groningen zal deze plannen nader toelichten. De lezing is gratis en vrij toegankelijk. De voorbereidingen en werkzaamheden rondom de nieuwbouw aan de oostwand van de Grote Markt zijn in volle gang. De Grote Markt met als blikvanger de Martinitoren en Martinikerk krijgt een ander gezicht. Zaterdag 10 april – morgen – om 11.00 uur organiseert de Vereniging Vrienden van de Martinikerk een lezing over de nieuwbouwplannen rondom de oostwand en de Martinikerk. Frank de Vries, wethouder voor Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Groningen zal deze plannen nader toelichten. De lezing is gratis en vrij toegankelijk. De voorbereidingen en werkzaamheden rondom de nieuwbouw aan de oostwand van de Grote Markt zijn in volle gang. De Grote Markt met als blikvanger de Martinitoren en Martinikerk krijgt een ander gezicht. Zaterdag 10 april – morgen – om 11.00 uur organiseert de Vereniging Vrienden van de Martinikerk een lezing over de nieuwbouwplannen rondom de oostwand en de Martinikerk. Frank de Vries, wethouder voor Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Groningen zal deze plannen nader toelichten. De lezing is gratis en vrij toegankelijk. De voorbereidingen en werkzaamheden rondom de nieuwbouw aan de oostwand van de Grote Markt zijn in volle gang. De Grote Markt met als blikvanger de Martinitoren en Martinikerk krijgt een ander gezicht.


Leestijd: < 1 minuut

Frank de Vries spreekt onder andere over hoe het plan zich verhoudt ten opzichte van de Martinikerk, maar ook hoe de oostwand er precies uit gaat zien.
Na de lezing is er ruimte voor vragen en discussie.

Vereniging Vrienden van de Martinikerk
Deze lezing wordt georganiseerd in het kader van de jaarlijkse ledenvergadering van de Vereniging Vrienden van de Martinikerk. Leden van de Vereniging Vrienden Martinikerk dragen bij aan het behoud en verfraaiing van de Martinikerk. Informatie over het lidmaatschap kunt u inwinnen bij het secretariaat van de vereniging,
tel.: 050 311 12 77 of mail naar info@martinikerk.nl.