Nieuws

Groningse uit Alteveer draagt Olympische Fakkel mee naar Londen

Zaterdag gaat de Olympische Fakkel Estafette van start en de Groningse Ellen Hinrichs is één van de fakkeldragers. 8.000 fakkeldragers uit de hele wereld leggen met de Olympische Vlam in totaal 74 etappes in het Verenigd Koninkrijk af. Zaterdag gaat de Olympische Fakkel Estafette van start en de Groningse Ellen Hinrichs is één van de fakkeldragers. 8.000 fakkeldragers uit de hele wereld leggen met de Olympische Vlam in totaal 74 etappes in het Verenigd Koninkrijk af.


Leestijd: 1 minuut

Vorige zomer zijn alle Nederlanders opgeroepen om mensen te nomineren die altijd voor anderen klaarstaan of echte doorzetters zijn. Mensen die zich belangeloos inzetten voor een goed doel. Uit de vele nominaties zijn 10 mensen geselecteerd die het verdienen om de Olympische Vlam te dragen, waaronder Ellen Hinrichs uit Alteveer.

Ellen is nog maar één jaar bestuurslid bij haar atletiekclub, maar nu al onmisbaar. Ze verzorgt op een enthousiaste manier de PR en doet haar uiterste best om altijd het beste voor haar club te behalen. Zo heeft ze ervoor gezorgd dat er een sponsordeal is gemaakt met een grote tassenfabrikant, voor alle leden en trainers van de club. Nu iedereen dezelfde tas draagt, maakt dat een erg professionele indruk op de atletiekbaan. Ellen is typisch iemand die een club naar een hoger niveau kan tillen, door haar inzet en toewijding.