nieuws

16 nov 2012, 10:10

Groningse Store Support krijgt voor derde keer FD Gazellen Award

Het in de Mediacentrale in Groningen gevestigde Store Support uit Groningen heeft een FD Gazellen Award toegekend gekregen. Dat is een onderscheiding van het Financieele Dagblad voor snelgroeiende ondernemingen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor het derde achtereenvolgende jaar behoort Store Support tot de drie snelstgroeiende bedrijven in de provincie Groningen. De FD Gazellen zijn de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland. Elk jaar publiceert Het Financieele Dagblad een nationale ranglijst. Store Support groeide de afgelopen drie jaar met 76%.

Het criterium om in de prijzen te vallen is een jaarlijkse omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, waarbij een positief rendement wordt gerealiseerd.

Serie
Met deze Award is Store Support voor de derde keer op rij Gazelle. In 2010 werd het Groninger bedrijf zelfs Gouden Gazelle. Vorig jaar ontving het bedrijf tevens de Social Media Award voor de Gazelle met het slimste en meest actieve gebruik van sociale media.

Over Store Support
Store Support is het grootste onderzoeksbureau van Nederland dat gespecialiseerd is in mystery guest-onderzoek. Store Support ondersteunt ondernemingen en (semi-) overheden bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van verkoopgerichtheid, servicegerichtheid, klantcontact en klanttevredenheid.

Uit de serie Gazellen die de zakelijke dienstverlener heeft ontvangen blijkt dat bedrijven en organisaties een klantgerichte werkwijze als zeer belangrijk ervaren.

Prijzen
In 2004 startten Ivo van de Boer, Arjen van Hijum en Ewald Lausberg vanuit de opleiding Small Business & Retail Management hun bedrijf. Een jaar later wonnen zij de publieksprijs van Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden.

Inmiddels is het personeelsbestand gegroeid naar zeventien medewerkers, heeft Store Support een tweede kantoor geopend in Amsterdam en maakt de onderneming gebruik van 1500 mystery shoppers door heel Nederland.