Nieuws

Groningse politie op zoek naar vermiste vrouw

De politie in Groningen doet onderzoek naar de vermissing van de 36-jarige Natasja Wezeman uit Groningen. De vrouw vertrok vrijdagmiddag rond 13.00 uur lopend vanaf haar woning aan de Steiger in Groningen. Sinds die tijd is niets meer van haar. De familie en de politie maken zich ernstig zorgen en vrezen dat de vrouw zichzelf iets zal aandoen, aangezien ze de afgelopen tijd aan depressies leed. De politie in Groningen doet onderzoek naar de vermissing van de 36-jarige Natasja Wezeman uit Groningen. De vrouw vertrok vrijdagmiddag rond 13.00 uur lopend vanaf haar woning aan de Steiger in Groningen. Sinds die tijd is niets meer van haar. De familie en de politie maken zich ernstig zorgen en vrezen dat de vrouw zichzelf iets zal aandoen, aangezien ze de afgelopen tijd aan depressies leed. De politie in Groningen doet onderzoek naar de vermissing van de 36-jarige Natasja Wezeman uit Groningen. De vrouw vertrok vrijdagmiddag rond 13.00 uur lopend vanaf haar woning aan de Steiger in Groningen. Sinds die tijd is niets meer van haar. De familie en de politie maken zich ernstig zorgen en vrezen dat de vrouw zichzelf iets zal aandoen, aangezien ze de afgelopen tijd aan depressies leed.


Leestijd: < 1 minuut

Natasja heeft een tenger postuur; 1.65 meter lang; lang donkerbruin haar; opvallend groene ogen. Bij haar vertrek droeg zij een paars trainingspak en vermoedelijk sportschoenen. Verder heeft Natasja op beide polsen en op één vinger tatoeages. Op de rechterpols de letters J en M en op de linker pols een vredesteken. Onder haar onderlip heeft ze een piercing.

De politie wil graag in contact komen met mensen die de vrouw hebben gezien of weten waar zij is. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).