nieuws

04 mrt 2002, 00:12

Groningse politici voor het eerst en het laatst op de zeepkist

Dinsdagmiddag 5 maart zullen woordvoerders van politieke partijen vanaf de zeepkist in de Openbare Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat nog een laatste oproep doen aan de kiezers. Het is de eerste keer dat Groningse politici op de zeepkist klimmen. En meteen voor het laatst.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vanaf 15.00 uur zullen zij om de beurt vijf minuten de tijd krijgen om hun standpunt te verwoorden. Daarna krijgt het publiek vijf minuten de tijd vragen te stellen, of commentaar te geven. De woordvoerders deze middag zijn (in volgorde van optreden): René Paas (CDA), Annabelle Schouten ( NCPN), David de Jong (ChristenUnie), Fleur Woudstra (Stadspartij), Edwin Bouma (Student en Stad), Robbert Jan Bron (D66), Arjan de Rooij), Karin Dekker (GroenLinks), Rosita van Gijlswijk (SP), Jan Evenhuis (VVD).
De verkiezingsmarkt in de bibliotheek, waar men ook met de partijen in gesprek kan gaan,wordt druk bezocht. Deze markt is tot en met woensdag aanwezig in de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat gedurende de openingstijden.