Nieuws

Slim bezig met Twitter, die Groningse politici!

Twitteren: dat zou het helemaal worden. Een waanzinnige bron van informatie. Nou: mooi niet! Nieuwsgierig en trendy als wij zijn vlooien wij voortdurend het Twitter-net af, naar leuke Tweets over de collegeonderhandelingen in de meest hippe stad van Nederland, Groningen.Twitteren: dat zou het helemaal worden. Een waanzinnige bron van informatie. Nou: mooi niet! Nieuwsgierig en trendy als wij zijn vlooien wij voortdurend het Twitter-net af, naar leuke Tweets over de collegeonderhandelingen in de meest hippe stad van Nederland, Groningen.Twitteren: dat zou het helemaal worden. Een waanzinnige bron van informatie. Nou: mooi niet! Nieuwsgierig en trendy als wij zijn vlooien wij voortdurend het Twitter-net af, naar leuke Tweets over de collegeonderhandelingen in de meest hippe stad van Nederland, Groningen.Twitteren: dat zou het helemaal worden. Een waanzinnige bron van informatie. Nou: mooi niet! Nieuwsgierig en trendy als wij zijn vlooien wij voortdurend het Twitter-net af, naar leuke Tweets over de collegeonderhandelingen in de meest hippe stad van Nederland, Groningen.


Leestijd: 1 minuut

De minste Tweets zijn afkomstig van de belangrijkste politicus van Groningen, Frank de Vries. Hij is ongeveer de laatste digibeet van Nederland, want hij blogt niet en Twittert niet. Wethouder Karin Dekker, normaliter de grootste flapuit van Groningen, houdt zich gedeisd en meldt ons alleen dat ze op secretaressedag haar secretaresse niet alleen op bloemen trakteerde, maar ook op champagne. Hulde, daarvoor!

Gelukkig is er nu ook D66 in Groningen , de partij van de openheid en de democratie. Ongetwijfeld zal de democraat Ton Schroor,lijsttrekker van deze partij die sinds de verkiezingen in een uiterst comfortabele onderhandelingspositie zit, en die Karin Dekker en Frank de Vries bijkans aan een touwtje heeft, wat opener zijn over de onderhandelingen. We zoeken zijn laatste Tweets op en hier is wat hij Ton Schroor te melden heeft:

‘Zo goedemorgen, straks weer verder met de onderhandelingen, wordt nog even aanpoten met zijn allen. maar nog steeds positief,.’

Nou: hartelijk, dank dames en heren voor deze verrijking van onze lokale Groningse democratie dankzij het vernuftige gebruik van Twitter.

Driewerf hoera!