nieuws

07 dec 2001, 00:12

Groningse pleit bij conferentie tegen drugsoverlast 7 en 8 december voor legalisatie

Vandaag vindt in Utrecht de Europese Steden Conferentie over Soft Drugs Politiek plaats.De Groningse Fleur Woudstra is een van de deelnemers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor het congres in Utrecht zijn deskundige vertegenwoordigers uit 20 verschillende landen door het Nederlandse Ministerie van Justitie uitgenodigd om te praten over alle facetten van het gebruik van en de handel in cannabis. Er zijn 9 Nederlandse deelnemers. Twee daarvan, Mw. A. Rejhons en Mew. F.Woudstra van het NAD (Nationaal Actie comité tegen Drugsoverlast) zullen er de belangen van de Nederlandse burgers vertegenwoordigen.
Fleur Woudstra zal haar uiterste best doen aan de buitenlandse gasten uit te leggen, waarom het zo belangrijk is om de handel en het gebruik van cannabisprodukten op Europees niveau te gaan legaliseren en reguleren, mede om zo de overlast in -met name de grens-steden te verminderen c.q. te doen verdwijnen, omdat e.e.a zo hopelijk niet alleen in Nederland uit de criminele sfeer gehaald kan worden, maar op zijn minst ook in de ons omringende buurlanden., zo laat Fleur Woudstra ons weten.