nieuws

23 dec 2013, 13:01

Groningse mutsen in trek bij komend Nieuwjaarsfeest in Euroborg

Groningse mutsen in trek bij komend Nieuwjaarsfeest in Euroborg

Er is veel belangstelling voor het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Groningen op 1 januari in de Euroborg. Het bijzondere is dat men er alleen terecht kan wanneer men een speciale muts koopt voor 5 euro.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op 1 januari 2014 vindt in de Euroborg in Groningen het nieuwjaarsfeest van Groningen plaats. Volledig georganiseerd voor en door Stadjers. De organisatie heeft vorige week al een aantal optredende artiesten bekend gemaakt, maar er zijn weer artiesten aan de line-up toegevoegd. Er zijn meerdere podia in de businessruimte van het stadion met Pop, Hollands, Jazz 050, Salsa, Theater en er is een Classic lounge.

 

Op het pop podium treden o.a. op VaNDOaGE, The Tightropes, Wild Berry’s en Bert Hadders & de Nozems. Het is aan Henk Wijngaard, Kris Jager, Be dilling, Theo Driessen en Sandy Goeree, Kevin Paré, Jordi, Burdy, Ben & Neil Hendriks en nog enkele anderen om de sfeer op het Hollands podium erin te brengen. In de Classic Lounge treden een speciale selectie van het Hayden Jeugd Strijkorkest en het Jeugdorkest Mira op. Op het Jazz 050 podium staat onder andere Jenne Meinema. Op het theaterpodium wordt, onder leiding van Beno Hofman, een moderne versie van Thomasvaer en Pieternel opgevoerd, vindt een demonstratie buikdansen plaats en zijn Groningstalige liedjes te horen. Er worden nog steeds artiesten aan de line up toegevoegd. Met de hoeveelheid aan (muziek)stijlen is het een waar nieuwjaarsfeest voor alle Stadjers. Het feest is binnen in de Euroborg. Qbuzz zet speciale bussen in vanaf het busstation om alle Stadjers naar de Euroborg te vervoeren op 1 januari.

 

Unieke toegangsmuts

Als bewijs van entree koopt de bezoeker een wintermuts met een tekening van striptekenares Barbara Stok voor de prijs van euro 5,-. Hiervoor krijgen bezoekers ook een welkomstdrankje van Hooghoudt. De entreemutsen zijn sinds vrijdag 13 december in de voorverkoop verkrijgbaar bij VVV Groningen (Grote Markt), de kramen van De Belg Waterloo op de Grote Markt en Vismarkt en in de FanCorner van FC Groningen. Entreemutsen kosten euro 5,- (incl. welkomstdrankje). Onder begeleiding van een ouder hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang (excl. muts).

 

Meer informatie

Meer informatie over het feest is te vinden via de website www.nieuwjaarsfeestgroningen.nl of via Facebook www.facebook.com/nieuwjaarsfeestgroningen en www.facebook.com/nieuwjaarsfeest050