nieuws

18 jun 2012, 10:10

Groningse bakker komt met Oranje “Troostgebak”

Je moet er maar opkomen. Dachten we net dat we eindelijk verlost waren van oranje tompoucen, toeters en vlaggetjes, komt een Groningse bakker op het idee om het verdriet van Nederland uit te drukken in een gebakje. De opvallende en originele marketing-truc is afkomstig van bakker Hoekstra uit Bedum. Die meldt ons:

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“Wanneer er iemand is die het betreurt dat Oranje niet een ronde verder is dan zijn dat wel, de medewerkers van bakkerij Hoekstra uit Bedum. De blijde fans, het saamhorigheidsgevoel en de vele lekkere en ludiek producten zullen wij nu moeten missen. Een droom valt in duigen,
uithuilen en je verlies nemen! Daarom de EK Huilebalkjes.”

 

“Voor diegene die zijn heil zoekt in de drank hebben wij een veilige
oplossing: het EK Troostgebak, een bierglas met perzikbavaroise Velen vinden in emotioneel moeilijke perioden en stressvolle situaties
troost bij een stuk chocolade. Vandaar dat wij de EK Verdrietpuntjes introduceren. “”Een brioche broodje met chocolade kan misschien nog voor enig gevoel van gelukzaligheid zorgen.

De fier wapperende Nederlandse driekleur en de Oranje leeuw vlaggen kunnen worden gestreken. Daarom een halfstok (broodje) gezond voor een - en verder willen wij er niet over praten - prijs.”