Nieuws

Groningse bakker komt met ‘broodje liefdesverdriet’: voor singles, maar ook voor oudere paren

Een Groningse bakker uit Bedum ziet een nieuwe opmerkelijke markt in het verschiet. Het toenemend aantal singles dat ongelukkig is in de liefde kan het geluk nu beproeven met een bijzonder broodje. Als troost.Een Groningse bakker uit Bedum ziet een nieuwe opmerkelijke markt in het verschiet. Het toenemend aantal singles dat ongelukkig is in de liefde kan het geluk nu beproeven met een bijzonder broodje. Als troost.


Leestijd: 1 minuut

Zaterdag 13 februari ( de dag voor Valentijn) komt  Bakkerij Klaes Hoekstra in Bedum met het broodje. Single dames en heren, jongens en meisjes bij wie het in de liefde niet erg wil lukken en hier verdrietig of teleurgesteld over zijn, kunnen van ‘s morgens 9.00 uur tot ‘s middags 15.00 uur van een gratis broodje liefdesverdriet genieten.

Een wit sandwichbroodje gevuld met chocoladepasta, chocoladehageltjes en vlokken vormen de basis voor deze  verwennerij.
‘Velen vinden in emotioneel moeilijke perioden en stressvolle situaties troost bij een stuk chocolade. Het geeft menigeen een gevoel van gelukzaligheid”, zo verklaart de bakker de ingredienten..

Ook oudere echtparen waar de liefde wel een nieuwe impuls kan gebruiken mogen ook aanschuiven voor een beker chocolademelk en een broodje Liefdesverdriet. ‘Voor diegene die het emotioneel allemaal niet aan kan zijn er volop Tissues beschikbaar en wanneer dat ook nog niet voldoende blijkt stelt de bakker zijn brede schouders beschikbaar om uit te huilen’, aldus de bakkerij in een hartverwarmende persverklaring.