nieuws

01 okt 2018, 10:10

Gronings stel wint miljoen euro bij Miljoenenjacht

Gronings stel wint miljoen euro bij Miljoenenjacht

Johann en Sally uit de stad-Groningse wijk Paddepoel hebben zondagavond iets meer dan een miljoen euro gewonnen tijdens de Miljoenenjacht van de Postcodeloterij. Laat op de avond werd het stel live op tv verrast door presentator Winston Gerschtanowitz en zijn gouden koffertje. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het mega geldbedrag maakte veel los bij Johann en Sally, die het programma op tv hadden gevolgd. Toen ze de tv-ploeg voor de deur zagen staan, wisten ze dus ook al dat ze een hoog bedrag gingen winnen. Nog voordat Winston het bedrag op de cheque had geschreven, stonden de tranen ze al in de ogen. 

“Dit is niet te bevatten. We hadden nooit verwacht dat we in de prijzen zouden vallen”, zo zegt Sally vlak nadat ze de bevestiging van de geldprijs op de cheque zagen staan. 

Postcodeloterij Miljoenenjacht

Het stel speelt al een paar jaar mee met de Postcodeloterij, maar mag van geluk spreken dat ze het geldbedrag hebben gewonnen. Ze zijn namelijk een nieuw huis aan het bouwen, maar spelen nog wel mee op het oude adres. 

Bij Miljoenenjacht wint een van de deelnemers van de Postcodeloterij het bedrag dat een kandidaat in de spelshow heeft gewonnen. Pascal uit het Limburgse Meerssen speelde dat spel uitstekend en won 1.026.000 euro. Dat bedrag gaat niet alleen naar Johan en Sally, maar wordt ook nog eens extra verdeeld onder acht spelers die staan ingeschreven op de postcode 9742 NA, ongeveer bij de Wegalaan. Zij winnen prijzen van 93.272 tot 279.818 euro. 

Elke dag het Groninger nieuws in uw mailbox? Abonneer je nu op onze Luncheditie!