nieuws

10 jul 2013, 10:10

Groningers aangehouden wegens zware mishandeling van elkaar

In Groningen zijn een 31-jarige man en een 33-jarige man aangehouden, die worden verdacht van zware mishandeling van elkaar.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De politie heeft dinsdagavond laat op het Hyadenpad twee inwoners van de stad Groningen van 31 en 33 jaar aangehouden. De twee hadden ruzie met elkaar gekregen en raakten daarbij gewond. De oorzaak is nog onduidelijk, reden voor de politie om nader onderzoek te doen.


Surveillerende agenten hadden eerder die avond een melding gekregen dat twee personen een woning in de betreffende straat niet wilden verlaten. Toen ze arriveerden bij het opgegeven adres stond de 33-jarige man voor de deur. Hij had verwondingen in zijn gezicht.


Volgens de man was hij geslagen met een bierfles door een 31-jarige stadsgenoot. Die man had hem ook nog een aantal keren geschopt. Niet veel later kwam de 31-jarige man zich bij de woning melden. Hij werd aangehouden door de agenten. Deze man was ook gewond.


Hij was volgens eigen zeggen gestoken met een schroevendraaier door de 33-jarige man. Reden voor de agenten om ook hem aan te houden. Beide verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Nader onderzoek zal dan ook volgen omdat de oorzaak van de mishandeling nog onduidelijk is.