nieuws

26 dec 2011, 11:11

Groninger op Kerstavond in één klap twaalf miljoen euro rijker

Een Groninger zal zich Kerstavond 2011 nog wel een tijdje blijven heugen. De Lotto Jackpot van twaalf miljoen euro is op Kerstavond namelijk gevallen in de provincie Groningen. Dat meldt een medewerker van Lotto.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De gelukkige maar nog onbekende winnaar is als multimiljonair Kerst in gegaan omdat deze alle zes getallen en de kleur goed voorspeld had van de winnende combinatie, namelijk 6-7-15-16-25-27 en de kleur groen.

De laatste keer dat de Lotto Jackpot viel was op zaterdag 15 oktober, toen de Jackpot van 26 miljoen over maar liefst 9 winnaars werd uitgekeerd.


Lotto is een merk van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.

n via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo’n 500 miljoen euro afgedragen.