nieuws

28 nov 2011, 09:09

Groninger sporthelden op reusachtig geveldoek

Sinds kort hangt er aan de gevel van MartiniPlaza een levensgroot doek met Groninger sporthelden. Het doek is geplaatst als stemoproep voor de genomineerden van Sportman/sportvrouw en Sportploeg 2011. De bekendmaking van de winnaars van de verkiezingen vindt plaats op 19 december.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens het Groninger Noordlease Sportgala 2011 staat het uitreiken van de sportprijzen centraal.

Geveldoek
WM Veenstra Druk Print Sign en MartiniPlaza zijn verantwoordelijk voor de facilitering van het doek. Beide bedrijven staan voor de sport en zijn trots op de sporters in de provincie. Met het doek willen zij de Groningers stimuleren om te stemmen op de genomineerde topsporters.

Partners
Noordlease wordt net als vorig jaar naamgever van het Sportgala. RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn samen mediapartners van het Groninger Noordlease Sportgala 2011. Noorderpoort, Provincie Groningen en MartiniPlaza hebben hun commitment voor het gala ook getoond.

Naast de zes grote partners hebben BanoPro, ING, Heijkoop & Partners Gerechtsdeurwaarders, Gemeente Groningen, BDO, Alfa-college, het Instituut voor Sportstudies, MartiniSport, WM Veenstra Druk Print Sign, BioMCN, CompuSystems, Grontmij en Menzis zich aan het sportgala gecommitteerd.