Nieuws

Groninger mishandeld wegens ‘te vroeg klussen’

De ochtendstond heeft goud in de mond. Dat dacht een klusser in Musselkanaal, die lekker vroeg aan de slag ging. Maar hij kwam van een oude kermis thuis.De ochtendstond heeft goud in de mond. Dat dacht een klusser in Musselkanaal, die lekker vroeg aan de slag ging. Maar hij kwam van een oude kermis thuis.


Leestijd: 1 minuut

De politie heeft vrijdagochtend een 47-jarige man uit Musselkanaal aangehouden op verdenking van mishandeling. De verdachte was boos geworden nadat zijn buurman vrijdagochtend rond 08.00 uur was begonnen met klussen. In de Fr. Nanningstraat plaatste hij nabij zijn woning een deur.

De man riep dat zijn 65-jarige buurman moest stoppen met timmeren. Vervolgens zou de verdachte zijn buurman bij de borst hebben gegrepen en daarna terug naar zijn woning zijn gegaan. De politie kwam ter plaatse en hoorde van beide kanten het verhaal.

Daarop werd de 47-jarige aangehouden en op het politiebureau verhoord. Er volgde het opmaken van een proces-verbaal. Na zijn verklaring mocht hij weer naar huis. Er werd aangifte gedaan.