nieuws

25 mei 2012, 16:04

Mannen uit Groningen beste minnaars van Nederland

Mannen uit Groningen zijn de beste minnaars van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek. Ze worden gevolgd door mannen uit Limburg (3e plaats). Mannen uit Noord-Holland, en dan vooral Amsterdam, zijn hekkesluiter. Hun prestaties zijn net beneden de maat en niet meer meetbaar. Rotterdamse mannen komen op een niet onverdienstelijke 16e plaats op de ranglijst van best minnende mannen .

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dat blijkt volgens drie Groningse mannen uit onderzoek. De drie mannen zijn Bouko, Emo en Hinko, die wij troffen aan de borrel in hun Groningse stamcafé. Volgens het drietal werd het onderzoek uitgevoerd door hun vriendinnen.


De GIC ging op onderzoek uit, maar kon de vrouwen niet vinden. Wat bleek; de drie Groningers zijn alle drie vrijgezel!


Daarom besteden wij in de GIC uiteraard geen aandacht aan zulke onderzoeken. Misschien dat deze of gene de kop boven dit artikel instemmend of afkeurend re-tweet, maar wij van de redactie kunnen toch echt niet bevestigen dat Bouko, Emo en Hinko de waarheid spreken.


Wilt u dagelijks op de hoogte blijven van serieus nieuws, dat we wel hebben kunnen bevestigen, wordt dan lid van onze email-nieuwsbrief. Dan krijgt u dagelijks rond het middaguur een overzicht van uitsluitend het belangrijkste nieuws uit Groningen.

Al 10.000 mensen zijn er lid van
 

Meld u aan of forward bijstaande link aan uw vrienden:

http://iturl.nl/snjRU