nieuws

22 okt 2007, 10:10

Groninger Internet Courant trekt vandaag een nieuwe jas aan

De Groninger Internet Courant heeft vandaag, zoals aangekondigd, een nieuwe jas aangetrokken. Vernieuwing van de website was om diverse redenen noodzakelijk. We willen in de GIC in de toekomst graag vaker filmpjes laten zien, we willen mensen graag wijzen op de mogelijkheid lid te worden van de luncheditie en ook is er een toenemende vraag onder adverteerders naar modernere advertenties.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De nieuwe GIC is ontworpen door webbedrijf iWink uit Groningen. De hosting blijft voor rekening van Exception IT Services en de advertenties worden verzorgd door internetbedrijf BuyWays. De redactie wordt verzorgd door Persbureau Tammeling.

De GIC werd in 1997 opgericht en is daarmee een van de oudste internetkranten van Nederland. We zijn zeer benieuwd naar uw reactie op onze nieuwe jas. Uiteraard verschillen smaken nu eenmaal, en is het onmogelijk om het iedereen naar de zin te maken. Maar we hebben er naar gestreefd om de klassieke uitstraling van de GIC te behouden, waarbij we tegelijkertijd wat moderne elementen in het ontwerp hebben aangebracht.