nieuws

27 mei 2008, 10:10

Groninger Internet Courant: forse korting op uitgaan op vrijdag

De Groninger Internet Courant biedt haar lezers een nieuwe service. In samenwerking met het Groninger Uitburo biedt de GIC iedere vrijdag in haar Luncheditie een fikse korting op een interessante uitgaansactiviteit in Groningen, een 'last minute-boeking' voor een voorstelling. De korting bedraagt maar liefst vijftig procent van het entreekaartje. Bovendien brengt het Groninger Uitburo aan het groeiende aantal lezers iedere dag op de GIC-website een tip van de dag. Op die manier worden twee vliegen in een klap gevangen: de lezers krijgen dagelijks, naast het bericht over Uitgaan in Groningen, ook een uitgaanstip van het Groninger Uitburo.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kaarten bij Uitshop VVV

Overigens zijn de last minute kaarten niet te reserveren maar alleen vanaf 12.00 uur te verkrijgen zijn bij de Uitshop (VVV) aan de Grote Markt.

De nieuwe voorziening is aantrekkelijk voor de lezers van de Groninger Internet Courant die in het weekend weer eens willen uitgaan, maar nog niet weten wat ze willen doen. Zij kijken op vrijdag dan in de Luncheditie en zien dan een aantrekkelijke uitgaansmogelijkheid mét korting. De GIC beschouwt de uitgaanstip enerzijds als een lezersservice, en anderzijds als een aanvulling op haar informatieaanbod over Groningen.

De tip is technisch mogelijk gemaakt door het Groningse internetbedrijf iWink dat de website van het Groninger Uitburo linkte aan die van de GIC. Overigens heeft de Luncheditie van de Groninger Internet Courant inmiddels meer dan zevenduizend abonnees, waarmee het een van de grootste dagelijkse e-mail nieuwsvoorzieningen van Nederland is geworden.

Overigens zijn de theaters zijn in de zomerperiode dicht, dus zijn er de komende tijd wat minder last minutes (soms zelfs alleen een film). In september zal dit weer aantrekken.

Vacature

Momenteel wordt er ook gewerkt aan de ontwikkeling van een vacaturebijlage voor de GIC. We hopen u daar spoedig meer over te kunnen melden.