nieuws

30 okt 2011, 21:09

Groninger Forum: kan het ietsie pietsie minder intellectueel, a.u.b.?

Het Groninger Forum is pas klaar over een jaar of zes. Maar vooruitlopend op het gereed komen van het nieuwe pandje achter de Grote Markt-oostzijde zijn er nu al tal van activiteiten aan het Hereplein, in de bioscoop van Images. De organisatie is aan het Hereplein enthousiast bezig met leuke programma’s. Maar we vragen we ons toch af of het er niet iets te hoogdravend aan toe gaat. Lees wat er op 9 november staat te gebeuren:

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“De allereerste ForumMediaVibes van 14 september jongstleden werd zeer enthousiast ontvangen. Op woensdag 9 november a.s. presenteert het Groninger Forum de tweede editie van ForumMediaVibes, in ForumImages in Groningen.

Deze keer staat de avond in het teken van Augmented reality met o.a. de fascinerende, pre-emptive onthulling van een virtueel kunstwerk door Sander Veenhof, een vooraanstaand kunstenaar en meester in het laten samenkomen van de virtuele en de fysieke realiteit.”


Nu slaan wij van de GIC wel vaker de plank mis, maar we gokken zo dat niet iedereen meteen een duidelijk beeld heeft bij een “pre-emptive onthulling van een virtueel kunstwerk door Sander Veenhof”.