nieuws

03 jul 2008, 08:08

Victoria Koblenko nu ex-voetbalvrouw

Groningens beroemdste televisie-presentatrice, Victoria Koblenko, wil uithuilen met Jort Kelder. (Foto: Roel Wijnants ) De twee hebben namelijk met elkaar gemeen dat hun partner hen niet trouw bleef. Koblenko maakte daarom een einde aan haar relatie met FC Groningen-voetballer Evgeniy Levchenko. Hun relatie duurde vijf jaar. Opmerkelijk is dat het einde van deze relatie breed wordt uitgemeten in bijna alle landelijke media, nadat Koblenko dit topnieuws zelf bekend maakte in een column in dagblad Metro. Ze gaf er maar een bitter-komische draai aan door voor te stellen uit te gaan huilen bij de Amsterdamse journalist Jort Kelder.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

,,Na vijf jaar intens gelukkig te zijn is het ook even wennen aan het vrijgezellenbestaan'', schreef de 27-jarige actrice en presentatrice. Ze werd vooral bekend werd door de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Inmiddels werkt ze voor veel omroepen, ook voor RTV Noord in Groningen.

 ,,Hoe was het ook al weer? Tja, life is a bitch. Misschien moet ik Jort eens bellen, dan kunnen we bij elkaar uithuilen.''
Koblenko en Levchenko woonden samen in Groningen. ,,Het ene moment denk je dat hij de man van je leven was, het andere moment besef je dat het niet zo mocht zijn'', schrijft ze in haar column.