nieuws

12 mrt 2009, 08:08

Groningen nog in de running voor Glazen Huis

Groningen is nog steeds in de running voor het Glazen Huis van 3FM. Dat heeft de directie van het radiostation laten weten. Van de zeventien steden die zich kandidaat gesteld hebben, zijn er nog vijf overgebleven. Groningen neemt het in de laatste ronde op tegen Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Tilburg.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens Bart de Voogd, manager communicatie bij 3FM, hebben de vijf steden plannen gepresenteerd waarbij de volgende onderdelen opvielen: een bijzondere locatie en de toezegging om vergunningen en faciliteiten beschikbaar te stellen. Verder werden er bijzondere initiatieven van winkeliers, horeca en bevolking en verrassende marketingplannen gepresenteerd Provincie en gemeente Groningen hebben met Marketing Groningen de website seriousrequestingroningen.nl aangeboden op het hoofdkantoor in Hilversum. Deze website werd speciaal voor de kandidaatstelling ontwikkeld.

Tussen 13 en 25 maart brengt de directie van 3FM een bezoek aan alle steden om de technische eisen en de promotionele plannen verder te bespreken. Uiterlijk 25 maart zal de definitieve beslissing vallen.

Op www.seriousrequestingroningen.nl kunnen mensen hun steun betuigen aan Groningen.