nieuws

10 jan 2003, 00:12

Gratis proeflessen voor kinderen Muziekschool Groningen (11 jan)

Kinderen die de komende weken iets met muziek of dans willen doen zijn aanstaande zaterdag 11 januari welkom op de workshopmarkt van de muziekschool aan de St. Jansstraat in Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Van 10 tot 12.30 uur zijn er gratis proeflessen van vrijwel alle 10-weekse workshops die in februari starten voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Van 'Muziek op schoot' en 'Componeren voor kinderen' tot 'Streetdance' en 'Russische dansmix'. De workshops worden gegeven door deskundige docenten. Het programma voor de workshopmarkt is te vinden op www.muziekschool-groningen.nl of verkrijgbaar via tel. 050 - 369 48 48.
Sinds de zomervakantie deden zo'n 200 kinderen mee aan 10-weekse workshops van de muziekschool. Vooral de workshops voor kleuters en peuters zijn erg populair. Naast workshops voor kinderen starten in februari bovendien diverse workshops voor jongeren en volwassenen in allerlei genres en voor allerlei instrumenten. Om ook mensen met lagere inkomens de kans te geven een workshop te kunnen volgen is korting met de Stadjerspas mogelijk.