nieuws

24 mrt 2012, 13:01

Golf & Lifestyle De Beurs geopend door Hans Wiegel

Hans Wiegel heeft zaterdagmiddag de vierde editie van Golf & Lifestyle De Beurs geopend. In Martiniplaza verrichte hij met een put de openingshandeling. Even daarvoor sprak hij op een voor Wiegel kenmerkende wijze het publiek toe. Of Wiegel ook golfde tijdens zijn politieke jaren? 'Nee, maar wel andere sporten: judo, schaken en sigaren', aldus Wiegel.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De beurs vindt vandaag en zondag plaats in de topsporthal van Martiniplaza. Volgens de organisatoren is het een feest der herkenning met de vertrouwde ingrediënten die bezoekers gewend zijn. Tijdens de beurs zijn er optredens, modeshows en inspirerende presentaties. Zo neemt Kristian Esser de bezoeker mee in zijn beleving van de golftoekomst. Over twintig jaar een zelfdenkende golfbal wegslaan?

Het evenement zal meer dan ooit in het teken staan van lifestyle. Modeshows van onder meer Amazzone te Haren, PIOGG, By Lili en Pin High Golfwear. Interieurtips, culinaire proeverijen van chefkoks, beauty en wellness, exposities van verscheidene kunstenaars en de première van een gloednieuwe Jaguar en Lancia zijn slechts een klein voorproefje van de vele mogelijkheden die de beurs biedt.

De beurs is zaterdag nog tot 20.00 uur open. Op zondag zijn bezoekers welkom van 11.00 tot 18.00 uur.