nieuws

20 apr 2012, 10:10

GIJS Bears speelt dinsdag tegen Beatrix Kinderziekenhuis

Dinsdag 24 april speelt GIJS Bears Groningen onder leiding van coach Henk Keijzer, alias Beertje, in het UMCG tegen het Beatrix Kinderziekenhuis. De spelers laten tips en trucs zien, delen handtekeningen uit en spelen een wedstrijd tegen de kinderen die in staat zijn om mee te spelen. De kinderen worden door het ziekenhuispersoneel ondersteunt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In het Beatrix Kinderziekenhuis worden ernstig zieke kinderen behandeld. Om de zinnen van deze kinderen te verzetten en hen zich even niet ziek te laten voelen hebben het Beatrix Kinderziekenhuis, GIJS Bears Groningen en de Groningen City Club de handen ineengeslagen en een leuke en onbezorgde middag voor de patientjes bedacht. De spelers zullen alles doen om de kinderen bij hun spel, tips en trucs te betrekken.

Beatrix Kinderziekenhuis, GIJS Bears Groningen en Groningen City Club

Voor GIJS Bears Groningen is het de eerste keer dat zij zich op deze manier aan kinderen presenteert, voor het Beatrix Kinderziekenhuis en Groningen City Club de derde keer. In 2011 hebben zij voor het eerst de handen ineengeslagen om de zinnen van de zieke patientjes in het Beatrix Kinderziekenhuis te verzetten.