nieuws

25 feb 2002, 00:12

Gemeente Veendam biedt clubs, scholen en verenigingen gratis hosting

De website www.veendam.org biedt clubs, scholen en verenigingen gratis een domein aan, inclusief een volwaardig hosting en e-mail pakket. De initiatiefnemers willen op deze manier de instanties uit de regio de mogelijkheid bieden om kennis te maken met het internet en om hun de mogelijkheid te geven hun leden en/of scholieren via het internet op de hoogte te houden van de gebeurtenissen binnen hun organisatie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De actie is reeds in januari 2002 gestart en loopt inmiddels succesvol. Vele tientallen non-profit organisaties uit Veendam e.o. maken inmiddels dankbaar gebruik van deze gratis service.
Een woordvoerder weet te melden: "Wij zullen alles in het werk stellen om deze dienst gratis te blijven aanbieden, kortweg omdat wij zien dat er een behoefte is aan een dergelijk pakket bij onze afnemers. De partijen beschikken vaak niet over de financiƫle middelen om internetactiviteiten te ontwikkelen. Ons pakket biedt een makkelijk, zelf te kiezen domeinnaam, een een royaal webhostingspakket, inclusief e-mail adressen."
Voor meer informatie: www.veendam.org of e-mail gratis@veendam.org