nieuws

03 jan 2002, 00:12

<font color =#FF6633>De Groninger Internet Courant en DSG wensen alle lezers een gezond 2002!</font>

De redacties van de Groninger Internet Courant en de Digitale Stad Groningen wensen alle lezers op de eerste en eigenlijk enige plaats een gezond 2002. De rest, daar moet U zelf maar voor zorgen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wij van onze kant hebben ons in elk geval voorgenomen om ook in 2002 dagelijks op werkdagen een handzaam overzicht te bieden van uitsluitend de allerbelangrijkste nieuwsfeiten van alle Groningse media en uit eigen nieuwsgaring. Wilt u ook op werkdagen die nieuwsfeiten toegestuurd krijgen, abonneer u dan op onze gratis e-mail luncheditie. U kunt dat doen door uw email adres in te vullen via het oranje blokje rechtsboven op de voorpagina.
De Luncheditie is in verband met de vakantie de afgelopen dagen niet verschenen. Deze week beginnen we weer. Als u nieuws heeft: stuurt U ons dat alstublieft per email toe. Dat geldt ook voor op- en aanmerkingen. (adres: info@gic.nl) De Digitale Stad Groningen (www.dsg.nl)hoopt in 2002 plannen uit te kunnen voeren om zich te ontwikkelen tot de meeste hippe en overzichtelijke digitale stad van heel Nederland. Daar hoort U nog van!.