nieuws

17 nov 2008, 14:02

Flirtles voor noordelijke ambtenaren

Jonge ambtenaren uit Groningen, Friesland en Drenthe krijgen les in flirten. Tijdens een les die donderdag gegeven wordt in het provinciehuis in Groningen, krijgen ambtenaren van een flirtcoach de ins en outs te horen van het flirten. Doel van de cursus is te komen tot een betere relatie met zakelijke contacten, ambtenaren en burgers die ze aan de balie te woord moeten staan, zo maakte een woordvoerder van de organisatie maandag bekend.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gaat om een cursus van een uur van de 'Universal Flirting Academy' uit Dordrecht aan jonge ambtenaren aangesloten bij de vereniging Jonge Ambtenaren Noord Nederland (JANN). De ambtenaren hopen dankzij de lessen een betere uitstraling te krijgen, zodat ze ideeën en informatie beter kunnen overdragen. Voor de cursus hebben zich veertig noordelijke ambtenaren aangemeld.

Volgens een woordvoerder van de Flirting Academy is het doel van de cursus de ambtenaren te leren hoe ze hun non-verbale communicatie kunnen verbeteren. ,,Flirten moet je niet opvatten in de betekenis van verleiden. Maar wel als het streven om door positieve aandacht verbinding te krijgen, om andere mensen te laten bloeien, zegt Angelique van 't Riet van de Academy.