nieuws

13 dec 2010, 10:10

Fikse korting op theater dankzij Lezersservice GIC

De GIC Lezersservice komt vandaag met een zeer aantrekkelijke kortingsactie. Wie naar een voorstelling wil van theater De Citadel krijgt het tweede kaartje gratis. De korting geldt alleen voor de voorstellingen van donderdag 16 december en maandag 27 december.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het betreft de voorstelling: 'Verhalen van het schoolplein'.

Niet iedereen komt in een stadion of een kerkgebouw, maar een ieder van ons heeft tijd doorgebracht op het schoolplein. De plek waar generaties zijn opgegroeid en waar vele herinneringen liggen. Het schoolplein is een dramatische plek bij uitstek. Theater de Citadel heeft dat een grootschalig programma met verhalen van het schoolplein als inspiratiebron.

Theater de Citadel


Theater de Citadel heeft de jonge, getalenteerde Simon van der Geest gevraagd een voorstelling - Iemand issum, Niemand issum - te schrijven. Simon van der Geest schreef o.a. het jeugdboek Geel Gras en de jeugdpoëziebundel Dissus. Voor Verhalen van het Schoolplein werkt hij vanuit interviews met jong en oud over hun schoolpleinbelevenissen. Iemand issum, Niemand issum zal te zien zijn als vrije voorstelling en als besloten voorstelling voor scholen.

HOE RESERVEREN ?
 

Voor de voorstelling Verhalen van het Schoolplein (voor meer info zie hier:  http://www.citadeltheater.nl/verhalen-van-het-schoolplein/) geldt een 2 voor de prijs van 1-actie voor lezers van GIC.nl.

Het geldt alleen voor de voorstellingen van donderdag 16 december (20:00 uur) en maandag 27 december (15:00 uur).

Reserveren gaat op de volgende wijze: stuur een mailtje naar

info@citadeltheater.nl

en geef aan dat je wilt reserveren via GIC Lezersservice. Op die wijze ontvang je je tweede kaartje gratis.