Nieuws

Fietstocht langs beroemde beelden in Groningen

In de openbare ruimte (parken, straten, plantsoenen) van de stad Groningen staan bijzonder veel beelden. Tijdens een fietstocht worden veel van deze beelden bekeken en de wetenswaardigheden verteld door gids Henk Bakker.De tocht gaat veel door de groene delen van de stad en er zullen beelden bekeken worden van oa GertJan Mulder, Jan Wolkers, In de openbare ruimte (parken, straten, plantsoenen) van de stad Groningen staan bijzonder veel beelden. Tijdens een fietstocht worden veel van deze beelden bekeken en de wetenswaardigheden verteld door gids Henk Bakker.De tocht gaat veel door de groene delen van de stad en er zullen beelden bekeken worden van oa GertJan Mulder, Jan Wolkers,


Leestijd: < 1 minuut

Mette Bus, Marte Roling, Erwin Olaf/Rem Koolhaas en Noud de Wolf. Op een bijzondere locatie is een pauze.

De fietstocht duurt ongeveer drie uur en is op zondag 3 juni, zondag 1 juli, zondag 5 augustus. Start is om 14.00 uur bij de bewaakte fietsenstalling/rijwielshop op het Centraal Station in de stad Groningen.

Voor het huren van een fiets kan gezorgd worden. Meer informatie op www.kunstexcursie.nl Reserveren is gewenst: Henk Bakker (050) 309 07 57 of hb@henkbakker.nl.