Nieuws

FC Groningen houdt zondag 24 juni kijk- en seizoenkaartverkoopdag Euroborg

Aanstaande zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur is Euroborg extra geopend voor de verkoop van seizoenkaarten (vanaf 198 euro). Het is mogelijk in het stadion alle beschikbare plekken te bekijken en uit te proberen. De Fanshop en Supportersbalie zijn die dag geopend voor verkoop.


Leestijd: 2 minuten

Op dinsdag 12 juni is de vrije verkoop van seizoenkaarten gestart. Afgelopen week werd de grens van 13.000 verkochte plekken gepasseerd. In totaal zijn 15.800 van de 22.550 plekken in Euroborg beschikbaar voor de verkoop van seizoenkaarten. De overige stoelen zijn voor sponsors, personeel, het bezoekersvak of worden per wedstrijd in de losse verkoop verkocht.

De verkoop van seizoenkaarten loopt op werkdagen bij de Supporterbalie in de Fanshop Euroborg tussen 10.00 en 17.00 uur. Telefonisch kan ook gereserveerd worden via (050) 587 87 87 (optie 1, supporterszaken). Een seizoenkaart is verkrijgbaar vanaf 198 euro. Jeugd geboren vanaf 1 januari 1999 betaalt op de Koeman Tribune 148 euro voor zeventien thuiswedstrijden. Ook in het nieuwe seizoen verwacht FC Groningen nagenoeg elke wedstrijd voor een volle Euroborg te spelen.

Om belangstellenden een extra mogelijkheid te bieden buiten kantooruren, is iedereen van harte welkom op zondag 24 juni tussen 10.00 en 14.00 uur een kijkje te nemen in Euroborg en zelfs meteen een stoel te reserveren. Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die overweegt een seizoenkaart aan te schaffen? Kom gerust langs! Ook de Fanshop is zondag 24 juni tussen 10.00 en 14.00 uur extra geopend.

Aansluitend training in Haren

Deze extra mogelijkheid om seizoenkaarten aan te schaffen wordt gevolgd door de allereerste feestelijke training van het nieuwe seizoen onder leiding van Robert Maaskant. Ook deze training is op verzoek van de supporters in het weekend vastgesteld in plaats van de gebruikelijke maandag.

Zondag 24 juni vanaf 14.30 uur op Sportpark De Koepel aan de Scharlakenweg 26 te Haren worden de spelers voorgesteld door Maaskant, die een ‘head-set’ zal dragen waardoor zijn aanwijzingen ook voor de supporters te horen zijn. Zes van de zeven nieuwe spelers zullen in Haren voor het eerst in trainingstenue in actie komen. Género Zeefuik ontbreekt nog wegens zijn interlandverplichtingen voor Jong Oranje van begin juni.