Nieuws

Excursies Senioren Zomerschool naar het verleden van Groningen

De Senioren Zomerschool organiseert vier excursies in het teken van de de geschiedenis van Groningen. U kunt een brochure bestellen bij Groningen Plus, telefoon 050-3642320 (’s morgens bereikbaar). Alle gegevens staan op de website www.groningenplus.com. De Senioren Zomerschool organiseert vier excursies in het teken van de de geschiedenis van Groningen. U kunt een brochure bestellen bij Groningen Plus, telefoon 050-3642320 (’s morgens bereikbaar). Alle gegevens staan op de website www.groningenplus.com. De Senioren Zomerschool organiseert vier excursies in het teken van de de geschiedenis van Groningen. U kunt een brochure bestellen bij Groningen Plus, telefoon 050-3642320 (’s morgens bereikbaar). Alle gegevens staan op de website www.groningenplus.com.


Leestijd: < 1 minuut

De eerste excursie is een borgentocht per bus, op 31 juli. Topgids Reint Wobbes begeleidt deze tocht. De excursie op 7 augustus is gewijd aan middeleeuwse huizen in Stad. ‘s Middags bezoekt u de Historische scheepswerf Wolthuis in Sappemeer.

Er is een kerkentocht per bus gepland op 14 augustus, begeleid door Reint Wobbes en een organist. De universiteit staat centraal op 21 augustus. Programma: geschiedenis van de universiteit, HOVO-onderwijs aan ouderen, rondleiding door het Academiegebouw en langs de bijzondere collecties van de Universiteitsbibliotheek.