nieuws

28 dec 2009, 20:08

Even krassen en hup, vrouw uit Hoogezand is 10.000 euro rijker

Een vrouw uit Hoogezand heeft met het December Kalender kraslot 10.000 euro netto gewonnen. Zij kreeg de December Kalender cadeau van haar moeder. Het winnende kraslot is gekocht bij Primera Hoogezand-Sappemeer aan de Hoofdstraat in Hoogezand. “Het is allemaal heel onwerkelijk! Ik heb wel twintig keer gekeken of het echt waar is dat ik zo’n

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

groot bedrag heb gewonnen. In gedachten heb ik het geld al aan heel veel dingen uitgegeven, maar ik denk er toch eerst nog even wat beter over na en zet het op een bankrekening. Waarschijnlijk ga ik het aan het huis besteden,” aldus de gelukkige winnares.
Iedereen wint met Krasloten.

Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan.

Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.