nieuws

13 jan 2012, 11:11

Eurosonic Air: vanavond gratis pop op Grote Markt VIDEO

Met Eurosonic Air en GrunnSonic biedt Eurosonic Noorderslag vanavond, vrijdag 13 januari, net als gisteravond, een gratis toegankelijk programma voor iedereen die geen Eurosonic Noorderslag festivalkaart heeft kunnen bemachtigen. Eurosonic Air is een podium op de Grote Markt waar Eurosonic Noorderslag nieuw Europees muziektalent presenteert. Behalve Selah Sue treden op Eurosonic Air Krystl, The Asteroids Galaxy Tour, De Jeugd Van Tegenwoordig, Di-rect en Go Back To The Zoo op. Het concert begint net als gisteravond om 20.00 uur.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

GrunnSonic

POPgroningen en Eurosonic Noorderslag presenteren ook GrunnSonic, het gratis toegankelijke dochterfestival van Eurosonic Noorderslag waar Gronings talent de kans heeft om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en popprofessionals.

 Elf Groningse bands presenteren zich vrijdag 13 januari in Café Koster en Buckshot Café in Groningen. Tijdens GrunnSonic treden onder andere Under Milk Wood, Fenn, Kin en Maus op. De volledige line-up is te vinden op www.eurosonic-noorderslag.nl.

Over POPgroningen


POPgroningen, de popkoepel van de provincie Groningen, stimuleert de talentontwikkeling van de Groningse popcultuur. Door de inzet van de POPgroningen Talent Award, Local Heroes stage op het Bevrijdingsfestival, coachingstrajecten en GrunnSonic is POPgroningen de katalysator voor popmuziek in de provincie Groningen.
Informatie over Eurosonic Noorderslag is te vinden: www.eurosonic-noorderslag.nl